Dobrodošli na naši spletni strani!
031453401
7:00 - 15:00h
Piši nam
Log 9, Hrastnik 1430

Čiščenje tekstilnih talnih oblog

Ohranite svežino in čistočo vaših tekstilnih talnih oblog z našimi prilagojenimi storitvami čiščenja

V našem čistilnem servisu razumemo, kako pomembno je ohranjanje čistoče in svežine vaših tekstilnih talnih oblog. Ne samo, da čiste talne obloge izboljšajo estetski videz vašega prostora, ampak tudi prispevajo k bolj zdravemu in higienskemu okolju.

Na podlagi strokovnih priporočil in metod vam ponujamo naslednje storitve:

Globinsko čiščenje

Naše globinsko čiščenje z ekstrakcijsko metodo omogoča globoko penetracijo v vlakna vaših tekstilnih talnih oblog, odstranjuje trdovratne madeže in umazanijo ter pušča minimalno količino ostankov čistila v tkanini, kar zmanjšuje možnost hitrega ponovnega umazanja.

Površinsko čiščenje:

Šamponiranje je učinkovita metoda za odstranjevanje površinske umazanije in prinaša svežino vašim tekstilnim talnim oblogam. Naša ekipa uporablja visokokakovostna čistila, ki zagotavljajo odlične rezultate brez poškodb vaših talnih oblog.

 

Izbor pravih čistil je ključnega pomena za učinkovito čiščenje. Uporabljamo specializirana čistila, ki so prijazna do tekstilnih vlaken in zagotavljajo odlično čiščenje.

Z našimi strokovno usposobljenimi ekipami in prilagojenimi storitvami čiščenja zagotavljamo, da bodo vaše tekstilne talne obloge ostale čiste, sveže in lepe skozi celo leto. Kontaktirajte nas danes in dovolite, da vaše tekstilne talne obloge zasijejo v polnem sijaju!

 

Frekvenca čiščenja tekstilnih talnih oblog

Prilagoditev čiščenja za ohranjanje čistoče in dolgo življenjsko dobo vaših talnih oblog

Pravilna frekvenca čiščenja je ključnega pomena za ohranjanje čistoče, svežine in dolge življenjske dobe vaših tekstilnih talnih oblog.

Predlagamo naslednje frekvence čiščenja, prilagojene vašim potrebam:

Dnevno čiščenje:

Dnevno čiščenje je osnovna stopnja vzdrževanja, ki vključuje sesanje in odstranjevanje madežev. To je bistveno za odstranjevanje površinske umazanije in preprečevanje nabiranja umazanije v vlaknih vaših tekstilnih talnih oblog.

Vmesno čiščenje:

Vmesno čiščenje je priporočljivo izvajati tedensko ali mesečno, odvisno od stopnje umazanije in prometa v vašem prostoru. To čiščenje vključuje globlje sesanje in površinsko čiščenje z šamponiranjem, ki pomaga odstraniti trdovratne madeže in obnoviti svežino vaših tekstilnih talnih oblog.

Periodično generalno čiščenje:

Globinsko čiščenje je priporočljivo izvajati vsaj enkrat letno ali pogosteje v visoko prometnih območjih. Z ekstrakcijskim čiščenjem dosežemo globoko v vlakna vaših tekstilnih talnih oblog, odstranimo trdovratno umazanijo in obnovimo videz vaših tal.

Posebno Čiščenje / sanacija – zamenjava poškodovanih mest

Za posebne primere, kot so razlitja, madeži ali drugi nepričakovani dogodki, priporočamo takojšnje posebno čiščenje. Naša ekipa je pripravljena zagotoviti hitro in učinkovito odstranjevanje madežev, da vaša tekstilna tla ostanejo čista in lepa.

 

Naš cilj je zagotoviti, da vaše tekstilne talne obloge ostanejo čiste in dobro vzdrževane skozi celo leto. Z našimi prilagodljivimi storitvami čiščenja in strokovnim svetovanjem vam pomagamo določiti idealno frekvenco čiščenja, ki ustreza vašim potrebam in zagotavlja dolgo življenjsko dobo vaših tekstilnih talnih oblog. Kontaktirajte nas danes in odkrijte, kako vam lahko pomagamo ohraniti čistočo in svežino vaših tekstilnih talnih oblog!

V košarici ni izdelkov.

X