Dobrodošli na naši spletni strani!
031453401
7:00 - 15:00h
Piši nam
Log 9, Hrastnik 1430

Čiščenje steklenih površin

V našem čistilnem servisu se zavedamo, da je čistoča steklenih površin ključnega pomena za vizualno privlačnost in profesionalni videz vaših prostorov. Steklo je edinstven material, pridobljen iz taljenja silicijevega dioksida z drugimi oksidnimi primesmi, ki zahteva posebno pozornost pri čiščenju.

 

Naše tehnike čiščenja:
Tradicionalno čiščenje:

Uporabljamo preverjene metode čiščenja, kjer na steklo nanesemo kakovostno čistilo, nato pa površino nežno drgnemo z mačkom, dokler se umazanija popolnoma ne razkroji. Sledi brisanje stekla z brisalcem za steklo od zgoraj navzdol, pri čemer zagotavljamo, da je brisalec vedno v stiku s površino za optimalne rezultate.

Inovativno čiščenje z mehko vodo

Predstavljamo najnovejšo tehniko čiščenja stekla z mehko vodo z uporabo vodne palice, ki omogoča čiščenje oken do višine 20 metrov nad tlemi. Ta metoda omogoča čiščenje na višini brez potrebe po delu na višini, lažji dostop do pročelij poslovnih stavb in čiščenje s posebej pripravljeno mehko vodo brez kemičnih primesi, kar ni le varno ampak tudi ekološko neoporečno.

 

Čiščenje manjših steklenih površin

Manjše steklene površine zahtevajo posebno pozornost in natančnost. Naša ekipa je usposobljena za temeljito čiščenje vseh vrst manjših steklenih površin, vključno z okenskimi stekli, vrati, ogledali in steklenimi mizami. Uporabljamo nežna čistila in mehke krpe, ki zagotavljajo sijočo čistočo brez prask ali poškodb.

 

Čiščenje steklenih površin po opravljenih gradbenih delih

Po gradbenih, slikopleskarskih in podobnih delih so steklene površine pogosto prekrite z umazanijo, prahom, barvo ali drugimi gradbenimi materiali. Naša ekipa je specializirana za odstranjevanje trdovratne umazanije (barva, cemenet, lepilo itd)  in zagotavlja, da so vaše steklene površine po končanih delih spet čiste in sijoče. Uporabljamo učinkovita čistila in specializirana orodja, ki omogočajo temeljito čiščenje brez poškodb stekla.

 

Čiščenje steklenih površin na višini

Čiščenje steklenih površin na višini predstavlja poseben izziv, ki zahteva strokovno znanje in ustrezno opremo.

Za čiščenje steklenih površin do višine 7 metrov uporabljamo prenosne lestve. Za večje višine uporabljamo avto dvigala, na ekstremnih višinah pa konzolna dvigala oziroma čiščenje izvajamo na vrveh in trapezu.

Naša ekipa je usposobljena za varno in učinkovito čiščenje steklenih površin na višini, z uporabo inovativne tehnologije čiščenja z mehko vodo in vodne palice. Ta metoda nam omogoča, da opravimo čiščenje z nogami trdno na tleh, hkrati pa zagotavljamo odlične rezultate čiščenja. 

 
Naša orodja in sredstva:

Za čiščenje steklenih površin uporabljamo kakovostna orodja in sredstva, vključno z vedrom, mačkom za čiščenje stekla, brisalcem za steklo, krpami in jelenovo kožo. Za odstranjevanje trdovratne umazanije, kot so ostanki katrana ali barve, uporabljamo učinkovita topila, ki zagotavljajo temeljito čiščenje brez poškodb steklenih površin.

 

Varnost je naša prednostna naloga:

Varnost našega osebja in vaših prostorov je naša glavna prednostna naloga. Uporabljamo vsa potrebna zaščitna sredstva, kot so čelade in varnostni pasovi, da zagotovimo varno in učinkovito čiščenje steklenih površin.

 

Samočistilna stekla:

Ste vedeli, da obstajajo tudi samočistilna stekla, ki se čistijo sama z aktivacijo posebnega filtra s pomočjo sončne svetlobe? Ta inovativna tehnologija omogoča enostavno vzdrževanje in čistočo steklenih površin.

 

Varnost je naša prednostna naloga, zato uporabljamo vse potrebne varnostne ukrepe, da zagotovimo varnost našega osebja in vaših prostorov.

Za več informacij o naših storitvah čiščenja steklenih površin in za prilagojeno ponudbo nas kontaktirajte danes. Naš cilj je zagotoviti, da so vaše steklene površine vedno čiste in sijoče, ne glede na izzive, ki jih predstavlja čiščenje.

 

V košarici ni izdelkov.

X