Dobrodošli na naši spletni strani!
031453401
7:00 - 15:00h
Piši nam
Log 9, Hrastnik 1430

Čiščenje in vzdrževanje PVC, linolej in gumijastih površin

  • Domov
  • Services
  • Čiščenje in vzdrževanje PVC, linolej in gumijastih površin

V našem čistilnem servisu se zavedamo, da je pravilno vzdrževanje talnih oblog ključnega pomena za ohranjanje njihovega videza in funkcionalnosti skozi čas. Naše storitve so zasnovane tako, da zagotavljajo optimalno čistočo in zaščito vaših tal, ne glede na to, ali so izdelana iz PVC, linoleja ali gume.

 
Premazi za zaščito in odpornost

Uporabljamo visokokakovostne premaze, ki zagotavljajo dodatno zaščito vašim talnim oblogam. Naše akrilne disperzije nudijo tršo površino, ki je odporna na obrabo in kemikalije, vključno z alkoholom, ki ga najdemo v dezinfekcijskih sredstvih in nekaterih čistilih.

 

Temeljito in prilagojeno čiščenje

Naše osnovno mokro čiščenje je zasnovano za odstranjevanje trdovratne umazanije, starih premazov in voskov. Uporabljamo strojno opremo, kot so enokolutni stroji z vodnim rezervoarjem, filci, krtače in sesalci za vodo, da zagotovimo temeljito čiščenje.

 

Prepoznavanje materialov in prilagojene metode čiščenja

Razumemo, da je za pravilno čiščenje in vzdrževanje ključnega pomena poznavanje materialov vaših tal. Uporabljamo preizkušene metode, kot je test z žarečo iglo, za določitev materiala in zagotovitev, da uporabljamo najboljše čistilne sredstva in metode za vaše talne obloge.

 

Profesionalni nanosi premazov

Naše storitve vključujejo tudi profesionalni nanos premazov oz. negovalnih sredstev, ki vašim talnim oblogam nudijo dodatno zaščito in sijaj. Premazi se nanašajo enakomerno in v pravilnih količinah, da zagotovijo dolgotrajno zaščito in estetski videz.

 

Varnost in odgovornost

Po vsakem čiščenju ali nanosu premaza skrbno očistimo vso uporabljeno opremo, da zagotovimo varnost in čistočo vašega prostora. Naše storitve so zasnovane tako, da zagotavljajo visoko stopnjo zadovoljstva in zaupanja.

 

Za več informacij o naših storitvah čiščenja in vzdrževanja talnih oblog nas kontaktirajte danes. Naša ekipa strokovnjakov je tu, da vam zagotovi čista, sijoča in dobro vzdrževana tla.

V košarici ni izdelkov.

X