Dobrodošli na naši spletni strani!
031453401
7:00 - 15:00h
Piši nam
Log 9, Hrastnik 1430

Čiščenje in vzdrževanje lesenih talnih oblog

V našem podjetju razumemo, kako pomembno je ohraniti lepoto in funkcionalnost lesenih talnih oblog. Naše storitve so zasnovane tako, da zagotavljajo dolgotrajno zaščito in estetski videz vaših lesenih tal. 

Tukaj je nekaj ključnih vidikov našega pristopa k vzdrževanju lesenih talnih oblog:

Prilagojen izbor materialov

Na podlagi mesta vgradnje, namembnosti prostorov in estetskih preferenc vam pomagamo izbrati prave materiale in impregnacije, ki bodo zagotovile odpornost proti udarcem, trenju in drugim vsakodnevnim obremenitvam.

Raznolikost lesenih talnih oblog

Ne glede na to, ali imate klasični parket, laminat, ladijski pod ali katero koli drugo vrsto lesenih talnih oblog, naše storitve zagotavljajo optimalno zaščito in vzdrževanje za vsako vrsto lesene talne obloge.

Strokovno čiščenje in vzdrževanje:

Naše storitve čiščenja in vzdrževanja so zasnovane tako, da ohranjajo vaše lesene talne obloge čiste, sijoče in brez prask. Uporabljamo učinkovite, a nežne čistilne tehnike, ki odstranijo umazanijo in ohranijo integriteto lesa.

Uporaba kakovostnih impregnatorjev in zaščitnih premazov:

Naše letno, polletno in mesečno vzdrževanje vključuje uporabo visokokakovostnih impregnatorjev in zaščitnih premazov, ki zagotavljajo dodatno zaščito pred obrabo, visokimi temperaturami in tekočinami.

Antizdrsne rešitve:

Za tiste, ki iščejo antizdrsne rešitve, priporočamo uporabo naših čistil na vodni osnovi, ki ohranjajo vaše lesene talne obloge varne in funkcionalne.

 

Smo zavezani k zagotavljanju vrhunskih čistilnih in vzdrževalnih storitev za lesene talne obloge. Naša ekipa strokovnjakov je vedno pripravljena zagotoviti prilagojene rešitve, ki bodo ustrezale vašim potrebam in zagotovile, da bodo vaše lesene talne obloge še naprej izgledale odlično skozi leta.

 
Frekvenca čiščenja

Pravilna frekvenca čiščenja je ključnega pomena za ohranjanje kakovosti in videza vaših lesenih talnih oblog. Pri Ekstrem čisto d.o.o. priporočamo naslednjo frekvenco čiščenja glede na vaše potrebe in vrsto lesenih tal:

Dnevno čiščenje:

Za vsakodnevno odstranjevanje prahu in lahke umazanije priporočamo uporabo mehkih metel ali suhih mikrovlaken. To preprečuje nabiranje prahu in drobnih delcev, ki lahko povzročijo praske na površini.

Tedensko čiščenje:

Vsaj enkrat tedensko priporočamo mokro čiščenje z uporabo nežnih čistil na vodni osnovi. To pomaga odstraniti trdovratnejšo umazanijo in ohranja sijaj tal.

Mesečno vzdrževanje:

Vsak mesec priporočamo globinsko čiščenje in uporabo impregnatorjev ali zaščitnih premazov, ki obnovijo sijaj in zagotavljajo dodatno zaščito pred obrabo.

Polletno in letno vzdrževanje:

Vsakih šest mesecev ali enkrat letno priporočamo temeljito čiščenje in obnovo površine z uporabo specializiranih izdelkov (impregnatorjev in zaščitnih premazov. To ne samo da obnovi videz vaših lesenih tal, ampak tudi zagotavlja dolgotrajno zaščito pred morebitnimi poškodbami.

Pomembno je omeniti, da se frekvenca čiščenja lahko razlikuje glede na stopnjo prometa in uporabe prostora. Prostori z večjim prometom, kot so hodniki ali poslovni prostori, bodo morda potrebovali pogostejše čiščenje v primerjavi z manj uporabljenimi prostori, kot so spalnice ali študijske sobe.

V košarici ni izdelkov.

X