Dobrodošli na naši spletni strani!
031453401
7:00 - 15:00h
Piši nam
Log 9, Hrastnik 1430

Čiščenje kamnitih površin

V našem čistilnem servisu razumemo, da je generalno čiščenje kamnitih površin zahtevna naloga, ki zahteva strokovno znanje in izkušnje. Kamnite površine, bodisi naravne ali umetne, so izpostavljene različnim vrstam umazanije in onesnaženja, kot so prah, maščobe, olja, gradbeni materiali in vodotopne umazanije. Pravilno čiščenje in zaščita kamnitih površin ni pomembno samo za vizualni izgled, ampak tudi za odstranjevanje škodljivih snovi in preprečevanje nadaljnjega razkroja materiala.

 

Ključne točke našega čiščenja kamnitih površin

 

Prilagojena metoda čiščenja

Glede na vrsto kamnite površine in stopnjo umazanije prilagodimo naše čiščenje. Uporabljamo različne metode, kot so suho mehansko čiščenje, mokro čiščenje in čiščenje s pritiskom, da zagotovimo temeljito čiščenje brez poškodb materiala.

Strokovno znanje

Naše storitve čiščenja opravljajo kvalificirani strokovnjaki, ki imajo obsežno znanje o različnih vrstah kamna in kako jih pravilno očistiti in zaščititi.

Uporaba pravih čistil

Uporabljamo kislinske in alkalne preparate za odstranjevanje anorganskih in organskih nečistoč. Naša čistila so posebej izbrana, da ne poškodujejo kamna, medtem ko učinkovito odstranjujejo umazanijo.

Zaščita kamnitih površin

Po čiščenju kamnite površine zaščitimo z visokokakovostnimi zaščitnimi sredstvi, ki preprečujejo nadaljnje onesnaženje in ohranjajo lepoto kamna.

Vzdrževanje kamnitih površin

Priporočamo redno vzdrževalno čiščenje z naravnimi mazilnimi milami, ki so združljiva z zaščitnimi sredstvi in pomagajo ohranjati in negovati kamnito površino, da ohrani svojo vrednost in lepoto skozi leta.

Z našim strokovnim znanjem in prilagojenimi metodami čiščenja zagotavljamo, da bodo vaše kamnite površine videti čiste, zaščitene in dobro vzdrževane. Naš cilj je zagotoviti, da vaše kamnite površine ostanejo lepe in trajne skozi čas, medtem ko vam pomagamo preprečiti drage popravke ali zamenjave v prihodnosti.

V košarici ni izdelkov.

X