Dobrodošli na naši spletni strani!
031453401
7:00 - 15:00h
Piši nam
Log 9, Hrastnik 1430

Čiščenje industrijskih prostorov in strojev

V industrijskih obratih se po navadi čisti tedensko izven delovnega procesa, oziroma po dogovoru, razen pisarn vodij obratov, tehničnih ali območij, ki so namenjene kalibriranju oziroma umerjanju. Odvisno od zvrsti dela in seveda delovnega procesa,  čiščenje ne sme motiti delovnega procesa razen v primeru, ko je to nujno oziroma zaželjeno. Zato se vedno naredi načrt čiščenja predvsem zaradi varstva delavcev in v izogib nastanku materialne škode zaradi nepravilnega ravnanja.

STROJI

Stroje v industrijskih obratih se po navadi čisti tedensko izven delovnega procesa, oziroma po dogovoru. Odvisno od zvrsti dela in seveda delovnega procesa,  čiščenje ne sme motiti delovnega procesa razen v primeru, ko je to nujno oziroma zaželjeno. Zato se vedno naredi načrt čiščenja in se čistilca/ko primerno izobrazi in predpiše zaščitna sredstva če so potrebna zaradi varstva delavcev in v izogib nastanku materialne škode zaradi nepravilnega ravnanja.
Delovno okolje mora biti urejeno in čisto ter prijetno, kajti tako okolje v osnovi prispeva k zmanjšanju stresa in povečanju storilnosti.
IN NE POZABITE NA naš moto “ČIST AMBIENT JE ZDRAV AMBIENT”, KI je pridobil na veljavi, še posebej sedaj, ko se skupaj z vami, borimo proti boleznim sedanjega časa.

V košarici ni izdelkov.

X